Birsta i eftermiddag

Ska ta och fixa iordning mig och åka och kolla till min farmor innan jag ska åka och hämta robert från jobbet.
Min farmor har haft problem med telefonen så man kan inte nå henne när man ringer och pappa som är utomlands och kommer hem ikväll vill gärna veta så att hon mår bra.
Och eftersom man inte kan rina henne så får jag åka dit och kolla så att allt är bra :)
 
Sedan så slutar ju robert vid halv 5 och då ska vi ut på birsta en snabbis och handla en 1års present till våra kompisars lilla dotter som fyllt år:)
Efter det så blir det hem och slänga ihop lite middag och sedan åker vi ut mot kovland till våra bekanta.
Så det blir en trevlig eftermiddag/kväll för oss.
 
Nu har jag precis dammsugit hela lägenheten,men känner att jag verkligen inte orkar moppa så jag tar det imorgon istället.Sedan är det katastrof i min garderob hehe allt ligger huller om buller och det mesta ligger just nu på golvet.Jag fattar inte hur jag kan låta det blir så varenda gång,blir tokig på mig själv!
Men ska ta tag i det ikväll eller imorgon så att det blir lite ordning iallafall.
 
Får även se om vi passar på att åka in en snabbis på Ikea när vi ändå ska ut på birsta sedan. Vill köpa lite mer trådbackar eller vad det heter så att lill prinsens alla kläder som vi köpt och fått slipper ligga i en massa påsar :)
 
Hoppas ni har en trevlig dag kram kram
 
 

Torsdag

Hej på er :)
Haft lite att göra och nu på morgonen och förmiddagen,plockat undan,ringt samtal mm
Dem ringde från ett äldreboende som jag jobbade på förra sommaren och nu frågade dem om jag kunde bli vikarie åt dem när det behövs folk.Tydligen så är det mycket sjukskrivningar där nu så dem behöver extra folk så jag blev jätte glad över att dem ringde mig.
Dem tyckte om mitt sett att arbeta och gillade mitt lugn,det är ju alltid lika roligt när man får beröm från andra.
Så nu är det bara att vänta på att dem ska ringa in mig! hihi ska bli jätte roligt stortrivdes verkligen på Lindgårdens äldreboende både med personalen och dem boende och även arbetsuppgifterna :)
Det enda är att jag nu får vara lite extra försiktig och vaksam och rädd om magen nu när jag är gravid,för  eftersom att jag kommer att jobba med dementa så kan dem ju vara lite oberäkneliga och bli arg mm.
Men det ska inte vara några problem alls tror jag,allt kommer att gå så himla bra!
 
Men nu ska jag ta och satta mig ner isoffan och äta lite brunch tänkte jag!
 
 

Mycket blev det!

Hej och hå vad mycket det blev gjort nu i eftermiddag/kväll :D
Åkte och hämtade älsklingen från jobbet vid halv 5 och efter det så drog vi ut till birsta för att storhandla inför hela månaden på Willys.
Sedan var det bara att vänta in tills klockan blev 19.00 då babykvällen på barnens hus skulle börja.
Jag och robert sa innan att det är lika bra att vi åker dit tidigt och ställer oss i kö så att vi verkligen får det vi vill ha,så vi var där kl 18.00 haha helt sjukt.
Sedan började det bara strömma dit folk,var en jäkla lång kö och tack och lov så stod vi långt fram.
Så när dem väl öppnade så att man fick gå in och handla så skyndade vi oss att ta det vi  skulle ha och det tog inte lång tid förrän dem "populära" varorna var nästan slut.
 
Vi köpte iallafall Brio primos babyskydd och bas i hel svart original priset var 1990kr och nu var det mega sänkt pris så vi köpte det för 990kr :)
Sedan så passade vi på att köpa en resesäng original pris 650kr och nu köpte vi det för 250kr
sedan blev det även en matstol som vi kan använda när lillen blivit lite äldre,men kände att det var lika bra att passa på nu när det var så bra pris. Originala priset på den var 745kr och vi köpte den nu för 399kr
Sedan så ringde min mormor och sa att hon och morfar ville betala resesängen och matstolen så då får vi det av dem<3 har så himla fina och underbara släktingar runt omkring mig,älskar dem så otroligt mycket och är så tacksam över att dem finns i mitt liv :)
 
Sedan så köpte vi även ett sett sängkläder till spjälsängen som var nedsatt,ett blått med texten sov gott min skatt betalade 50 kr för den :) Köpte även två babyfiltar för 50kr st och en sängmobil som jag inte kunde låta bli att köpa!
Så fick med oss en heldel och det känns så himla skönt att kunna stryka lite saker på listan som vi har på babysaker som ska inhandlas.
 
Blev ingen riktig middag idag så min underbar älskling åkte iväg för en stund sedan för att köpa en subway macka till mig<3
 Har sån himla tur som har en pojkvän som robert!
 
Här kommer lite bilder från dagen och även dagens inköp!
Hoppas ni haft en bra dag och en trevlig kväll
kram kram
 
 
 
 

Namn

Ja också är det ju det här med namn som man går och tänker på dag ut och dag in nu när man är gravid och väntar på sin lille bebis i magen! :)
Både jag och robert har haft skit svårt med att veta vad vi vill att vår lille son ska heta,vi har flera namn förslag men just nu känns det omöjligt att komma fram till vilket som är bäst.
Lär ju bli att vet det när man får se sin lille prins för första gången,hoppas då att man känner att det här är minsann en liten ...... :)
Är skönt att vi tagit reda på könet så att vi kan fokusera bara på killnamn hehe annars hade man ju blivit tokig haha iallafall jag!
Men ibland kommer tanken även fast jag känner själv att det är en liten prins vi väntar och bm har sagt att det är det till 90 procent.Så kommer tanken ibland flygandes,tänk om det skulle komma ut en liten tjej hehe nu är jag säker på att det inte gör det :D haha men tänk om det skulle hända,vad förvånad man skulle bli !

Känns skönt att det är nån månad kvar tills prinsen tittar ut så man kan fundera lite till på namn och få respons från släkten om vilket namn dem tycker är finast.Även fast det är jag och robert som bestämmer i slut ändan så är det ju roligt att höra vad andra tycker!
 
Det som vi redan har kommit överens om gällande namn är att vår lille son kommer att få heta Altenborg i efternamn.Det är för att vi båda tycker att det är lite roligare att ha ett efternamn som inte är så jätte vanligt.
Sedan gällande andranamn så har vi ingen aning på vad vi ska ta,men det kommer väll komma senare.
 
Våra namn förslag som vi har nu är iallafall dem här :
Noel
Liam
Noah
Theo
Lucas
Thille
 
 

Onsdag

Har varit vaken ett bra tag men har haft lite att göra nu på morgonen :)
Var ut med milo på en lång promenad gud vad skönt det vara tt det inte var så jäkla kallt ute,dock snöade det blöt snö men det var skönt ändå :)
Milo såg ut som en liten snöboll när han kom in,även fast han hade tröjan på sig så fastnade det en massa snö i pälsen.
Själv så tog jag på mig onepiecen så slapp jag ta på mig någon halsduk haha för då kan jag dra upp dragkedjan hur lång upp jag vill :D
Har även märkt nu att min fina canada gose jacka börjar bli lite för trång,dröjer nog inte lång tid nu innan jag inte kan stänga den.Så idag tänkte jag gå ner till förrådet och leta rätt på min gamla röda dunjacka,har för mig att den är lite större. Men det är roligt att se att magen växer,tycker verkligen att den växt till sig dem senaste dagarna <3
 
Ska försöka fixa i ordning nån lunch men vet inte riktigt vad som finns hemma :/
Älsklingen skickade sms att han minsann skulle äta på subway idag,gissa om jag blev avundsjuk? haha  :D
Ska ut en sväng på birsta senare  i eftermiddag när robert slutar jobbet,då ska vi inhandla ett babyskydd och eventuellt lite annat hihi roligt roligt
 
Här är förresten den fina blomman som jag fick av älsklingen igår <3
Ska fråga min kära mormor om råd hur jag ska hålla den vid liv,mina blommar brukar liksom inte klara sig hemma hos mig så länge.Hehe har inte riktigt gröna fingrar men nu jäklar så ska jag försöka att hålla den här orkiden vid liv!
 
 

Matlista

Har suttit och skrivit matlista för hela månaden,är så himla trött på att man alltid undrar vad man ska laga för middag varje dag.Så nu fick jag nog och skrev en matlista för hela månaden,får väll se om det funkar men jag tänker ialla fall ge det ett försök :)
Så imorgon blir det en riktig storhandling,listan är låååååååååång!
Nån annan som brukar göra mat lista för hela månaden?
 
Älsklingen mår bättre nu på eftermiddagen så det blir nog att han åker iväg på jobbet imorgon.
Han överraskade mig med en blomma tidigare idag när han var iväg på affären för att köpa bröd,så när han kom hem plingade han på dörren och sedan när jag öppnade så stod han där med en orkidé hihi älsklingen min<3
Det är sådana små saker som verkligen får en att komma närmre varandra!
 
Imorgon blir det en sväng ut på birsta efter att robert har slutat jobbet,vi ska nämligen ta och köpa oss ett babyskydd.Har kikat ut att vi vill ha brio babyskyddet så då känner vi att det ä lika bra att slå till och köpa det så har man det gjort :)
Så blir lite bilder på det imorgon,har nån annan bestämt sig för vilket babyskydd ni vill ha?
Eller väntar ni med att köpa grejor tills längre fram i graviditeten? :)
 
Ska snart ta och kika på svenka hollywood fruar på 3an och äta ostkrokar mys tisdag på hög nivå ;D
 
Hoppas ni har en trevlig kväll kram
 
 

Name it

Har hittat ännu mer på name it som jag tycker är så himla fint :)
Här är två stycken cardigans i två olika färger som bara är så jukt söta!
Kostar 199kr styck
 

Tisdag

Godmorgon!
Har sovit ganska bra inatt har tyckt det varit så varmt i sovrummet,så himla jobbigt när det är så!
Robert är fortfaradne lite hängig så han stannade hemma idag också så idag blir det en lugn hemma dag igen.
 
Det kliar som fasiken i mina shopping fingrar och jag skulle så gärna vilja beställa hem babysittern som jag sukta efter :) Men vi får se vad som händer och sker.
Ska iallafall ringa och boka nån klipp tid idag kom jag på, för mitt hår är katasrof ser ut som ett fågelbo som blivit övergivet haha nerå kanke inte så illa men nästintill.
 
Justemåste ju berätta vad som hände igår kväll :D
När vi skulle gå och sova så låg robert och höll handen på magen och jag hade kännt innan att vår lill prins var vaken och rörde lite på sig.Men han slutade så klart röra på sig när robert la dit handen,men då låg robert och höll kvar handen länge och efter ett litet tag så fick han känna att lillen i magen gav till en liten spark :)
Så himla underbart <3
 
Hoppas ni får en trevlig Tisdag
kram
 
 

Lat idag

Orkade verkligen inte gör middag idag och jag orkade inte heller åka iväg,så idag fick det bli hemkörning från biteline.Skit onyttigt men så jäkla gott!
Sedan så satt älsklingen och jag och kikade på nån film och herregud vad seg den var haha kommer inte ens ihåg vad den hette :D
Blev att vi satt och pratade istället för att titta på filmen <3
 
Har suttit och kikat på farmen nu på tv4play och bara tagit det lugnt,blir nog en ganska tidig kväll känns det som.
Ska ta och kika på lite bebissaker på nätet med älsklingen nu ,hehe vi ska försöka komma fram till vad vi vill ha för babygym och babysitter till vår lille prins <3
 
Hoppas ni haft en bra måndag så hörs vi av imorgon :)
kram
 

Baby to be Box

Var nyss och hämtade ut en Baby to be box som är gratis att hämta ut hos apoteksgruppen efter att man gjort en registrering :)
Innehållet i boxen var : 3 pappa tidningar,en kupong för en gratis barnbok,tuggummi,2 nappar från avent och en liten necessär med badolja,mjukgörande kräm,badskum och en liten vatten leksak.
För att det inte kostade någonting alls och vara helt gratis så tyckte jag att det var bra grejor:)
Tyckte det var bra att det var pappa tidningar istället för vanliga mama tidningen, för nu kan Robert också ha någonting att läsa medans jag läser alla mina gravidtidningar.
 
 
 
 

Name it

Ett utav mina favorit märken för just bebiskläder är name it,tycker att dem har fina kläder,bra priser och det bästa tycker jag är att dem har stort utbud på just "killkläder" :)

Här är två jumpsuites i två olika färger som jag tycker är alldeles bedårande!
 

Måndag

Godmorgon på er,har legat och dragit mig i sängen i nån timme hihi så jäkla skönt.
Älsklingen kände sig inte nå pigg idag så han stannade hemma från jobbet,lika bra det så att man inte riskerar att bli ännu sämre.
Ska ta och fixa lite sen frukost och sedan bara ta det lugnt,har haft lite små värk i ryggen hela natten så hoppas att det går över lite grann i alla fall under dagen.
Fick för mig imorse när jag vakande att det var söndag idag,var tvär säker på det haha tycker att helgen om gått gick så himla fort.Tänk att jag går in i vecka 23 på fredag det är så jäkla spännande och jag har så himla mycket förväntningar inför allt som komma skall :D
 
Ja idag blir det nog bara till att vara hemma det enda jag ska tänka ut är vad jag ska föra till middag sedan haha inte så jäkla mycket inplanerat helt enkelt!
 
Har sett att det är några som undrat om vi har nått namn till vår lille prins i magen ännu och jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg senare om just namn :)
 
Hoppas ni får en trevlig måndag
kram
 

Söndag

hej hej
Har haft så sjukt mycket att göra idag så har faktiskt glömt bort att blogga!
Blev sovmorgon med älsklingen och sedan tog vi det mest lugnt på förmiddagen med sen frukost och lite serie tittande myspys!
Har blivit en riktig serie nörd nu den senaste tiden haha följer hur många serier som helst.
Favoriterna just nu är Arrow, Revenge ,Greys anatomy,private practice och Homeland hehe är ju endel!
Har ni några favorit serier ni tittar på?
 
Måste även berätta att jag gjorde världens kap på birsta city idag,min mamma hade tipsat mig om att min favorit underklädes butik Change hade en jätte stor utförsäljning.
Så då tänkte jag att jag skulle åka och kika och jäklar vad mycket fint jag fick hem för en billig peng :D
Jag köpte 3 bhar och 2 par trosor om dem inte hade varit på rea så hade allt gått på 1450kr men nu när det var rea så köpte jag allt för 200 kr haha förstår ni vad billigt det är :D
Sedan så är det ju så sjukt bra kvalitet på underkläderna där,älskar verkligen att handla där ska ta och lägga upp vad jag köpte imorgon tänkte jag!
Ibland så ska man ha lite tur och tack mammsen för att du tipsade mig.
 
 
Nu på kvällen åkte vi förbi hemmakväll och köpt lite godis och jag hyrde en film hihi blev med mia skäringers stand up föreställning Dyng kåt och hur helig som helst.
Älskar verkligen Mia tycker att hon är en så sjukt bra komiker,skrattade så jag nästan kisade på mig vissa gånger.
Tycker att det är så jäkla skönt att se någon som verkligen bjuder på sig själv,robert tyckte väll att det var lite roligt men inte lika roligt som jag tyckte haha han skrattade mer åt mig för att jag tyckte att det var så roligt :D
 
Ska ta och lägga oss och sova nu men först så ska robert sjunga för lillen därinne i magen.
Han har börjat sjunga imse vimse spindel för vår lille prins så att han känner igen den låten sedan <3
 
Hoppas ni har haft en trevlig söndag
kram kram
 

Lördagen

Hej på er!
Har knappt varit hemma nått under lördagen,först blev det en rejäl sovmorgon och sedan blev det en lite seg förmiddag.
Framemot 14.00 tiden så åkte jag och robert hem till min mamma för att fira min lillasyster som fyller 9 år idag :)
Blev en tråkig födelsedagspresent då hon inte önskat sig något speciellt,så då fick det bli pengar som hon ska få shoppa för.Så nån dag framöver då ska hon och jag åka på birsta city och shoppa lite och ta en fika hihi mysigt.
Blev kvar där till typ 17 tiden,hade lite smått ont i magen när jag åkte därifrån efter allt go fika :D
 
Sedan var det tänkt att jag och robert skulle åka till några kompisar men det blev inte så utan det fick bli myskväll hemma istället:)
Lillen i magen har varit aktiv idag också,har känt att han rör sig och små buffar lite då och då.Blir oftast att han rör sig mer när jag lägger mig i soffan eller sätter mig ner och tar det lugnt.
Vill ju verkligen att robert också ska få känna av när lillen rör sig hehe men som jag skrev igår så slutar vår lille prins att röra på sig så fort man lägger handen på magen :D
En riktigt liten retsticka hehe !!
 
Dem senaste dagarna har jag börjat fått så sjukt svårt att sova på nätterna,ligger och tänker på så himla mycket saker och sedan så är jag helt enkelt inte trött.
Skit jobbigt är det,men håller tummarna på att det går över och att det blir bättre om ett tag.
Men nu ska jag iallafall lägga ner datorn och försöka att sova och lägga mig och hålla om mina favvokillar <3
Robert, milo och lille prinsen i magen hihi det är killarna i mitt liv!! <3
 
Hoppas ni haft en bra lördag
kram

Vecka 22 (21+0)

Bebisen:
Nu väger bebisen nästan 430 gram, är ungefär 28 centimeter lång från hjässa till häl och har samma proportioner som en nyfödd bebis, om än lite spinkigare eftersom bebishullet inte utvecklats ännu.

Innan bebisen lagt på sig hull ser huden lite skrynklig och genomskinlig ut, men nu ökar den i vikt varje dag. Läppar och ögon är formade, men iris (regnbågshinnan) saknar fortfarande pigment. Bukspottkörteln, som är viktig för produktionen av hormoner, utvecklas i stadig takt.

Redan nu finns tandanlag i käkarna. Det är inte så långt kvar tills du får träffa ditt barn och inom det första året börjar tandsprickningen.
 
Mamman:
Hittills har du förmodligen ökat i vikt med mellan 5,5 och 7 kg, men från och med nu kommer du att öka snabbare i vikt – räkna med strax under ett kvarts kilo per vecka. Det är vanligt och helt normalt att få sug efter specifik mat och ökade (men inte blodblandade) flytningar.

Egna tankar:
Har verkligen känt av rörelser från vår lille son och dem blir starkare för varje vecka som går. Känner av att livmodern växer och jag kan känna den typ 1cm ovanför naveln.Man känner även av att magen ibland är riktigt hård så jag tror att jag har små sammandragningar ibland,är mest på kvällar och mornar :)
Det som bekymrade mig och sov jag tagit upp med min bm var att jag inte ökat så mycket i vikt jag har max ökat 2 kg i vikt.Men min bm sa att det var inget att oroa sig över utan att jag bara skulle äta som jag gör och bebisen tar den han behöver.
Kommer även mycket funderingar kring förlossning och hur det ska bli den första tiden med den lille :)
Det är en annorlunda känsla när man verkligen förstår att livet kommer att förändras och att jag och Robert verkligen ska bli föräldrar åt en liten prins<3
Man har så mycket förväntningar i kroppen så att man nästan spricker!

Börjar blogga igen

Hej hej på er
Ska börja blogga lite smått igen :)
Har varit s otroligt mycket den senaste veckan så oj oj allt har varit jobbigt,men nu känns det mycket bättre tack och lov!
Har berott mycket på att förkylningen inte försvunnit och alla hormoner och annat som händer omkring har bara blivit jobbigt.Men nu är jag på bättringsvägen och förkylningen är snart borta,nu är det bara lite täppt i näsan och fotfarande lock för örat men har blivit en vana nu att jag inte hör med vänster öra.Så det lär ju bli en chock sedan när locket väl släpper haha :D
 
Lillen i magen har verkligen börjat röra på sig mer och mer men robert har inte fått chansen till att känna sparar ännu.Hihi vår lille kille där inne i magen slutar buffa och sparka så fort han märker att jag och robert känner och klämmer på magen :) Sedan så fort vi gett upp så tar det bara nån minut så sprkar eller buffar han till hihi en riktigt liten buskille!
 
När började ni känna av sparkar och buffar ordentligt och utanpå magen?
Kan vara lite roligt att höra hur det är för andra :)
 
Har haft sovmorgon idag och jag pallrade väll mig upp för en timme sedan kanske och då slog jag en pling till min bm som inte hade hört av sig om en sån där kontroll tid där man mäter mage mm.
Men nu fixade hon en tid så den 22a feb så ska vi dit och kika hihi känns som att veckorna bara flyger förbi och det blri verkligen att för varje dag som går att man funderar på mer och mer saker som kommer hända.Förlossningen gårj garunt och tänker på ofta och jag har både förväntningar,nervositet och en smula rädsla över hur jag ska klara det :)
Hur känner ni inför förlossningen?
 
 

Paus

Kommer ta en paus från bloggandet ett tag framöver,kanske kommer in ett inlägg lite då och då.
Har så mycket i huvet just nu och känner mig inte alls inspirations full och skriva om nått roligt,men den lusten hoppas jag kommer tillbaka.
 
 

Märket Bäbis

Var inne på newheaven.se och kikade runt lite och då hittade jag märket Bäbis som hade söta och färgglada baby kläder :)

Dem här tyckte jag var så himla söta och inte allt för dyra heller!
Dom här kostar 139kr/ st
 
 

Storstädning

Blev en storstädning här hemma dammsugning,skura golv,putsa speglar och fönster,torkat lister mm har ven varit ner med tusen saker känns det som till förrådet.Blir så himla förvånad över hur mycket saker vi har i lägenheten som bara ligger och skräpar, så då är det inte lönt att ha dem inne. Nu är jag helt slut i kroppen särskilt ryggen.
Är täppt i näsan som en tok och locket i örat håller sig kvar hoppas på att det försvinner under helgen iallafall.
Har inte funkat och gått längre turer med milo idag så det har blivit flera korta prommisar istället då han frusit så himla mycket om små tassarna.
 
Det plingade även nyss på dörren och då stod pappa där med pekingsoppa :)
Har nog världens bästa pappa jag! Pekingsoppa är den absolut bästa soppa man kan äta när man är förkyld och god är den också.
Så nu ska jag sätta mig ner i soffan och äta den och kika på nån film,sedan blir det en lååååång dusch!
Önskade verkligen nu att vi hade badkar här hemma men det skulle bli alldeles för trångt :/
 
Här är lite bilder på milo i hans röda fina stickade tröja som mormor har gjort åt honom :)
Ska nog be mormor att sticka en liten tröja till prinsen i magen också som han kan ha näst vinter,kanske samma färg så han matchar milo :D
 
 

Fredag

Hej på er :)
Har sovit oroligt inatt,inte kunnat sova ordentligt och haft det här jäkla locket för örat!
Känner mig inte allså pigg och glad idag vet inte riktigt vad det kan bero på,är kanske för att jag är så less på att vara sjuk.
Blir ensam hemm hela dagen idag då robert jobbar senkväll så lär ju typ nästan sova när han kommer hem från jobbet,inte så jätte roligt men så är det.
Ska försöka ta ork till att röja upp här i lägenheten,ser ut som en orkan som farit runt.Får se om jag orkar annars så tar jag det imorgon istället.
 
Just nu blir det frukost/lunch då jag tog en längre sovmorgon idag,ska ta och gosa ner mig soffan men Milo och bara ta det lugnt.Men innan mys i soffan så ska vi ta och gå ut i kylan hehe lillmilo tyckte inte att det var roligt att gå ut igår då det var så kallt lillbubben frös om små tassarna stackarn.
 
 
Blev inget roligt inlägg alls det här men ibland har man dåliga dagar.
hoppas ni har en bättre fredag än jag har
kram kram på er

Inte kunnat blogga under dagen

Har varit ute och flängt hela dagen och haft dålig mottagning på mobilen så har inte kunnat blogga nått.
Var ju som sagt på birsta och kikade runt där och hade trevligt med britta.
 
Sedan var jag hemma ett tag och tog det lugnt och efter det blev det en tur för att plocka upp robert på jobbet.
Fasiken vad jag hatar att köra i rusningstrafik inne i stan,folk blir ju som tokiga och helt jäkla värdelösa på att använda blinkers man blir ju livrädd! Vissa undrar man ju hur dem har fått körkort överhuvudtaget.
 
Åkte och lämnade bilen hos svärföräldrarna då svärfar skulle fixa till så att vi kan ha kupévärmare i bilen men tydligen så gick det inte så det måste lämnas in och fixas.
Blev en tur ut till våra bekanta i kovland för att umgås lite,var så himla länge sedan vi såga.
Så det blev lite surr och spel och sedan så åkte vi hem och fy vad kallt det var då!
Tror att det var typ 22 minus eller nått sånt haha fryser ju rumpan av sig usch vad jag längtar till våren!
 
Nu ska jag ta och gå lägga mig känner mig inte så bra, lite halv trött och inte så pigg.
Hoppas att ni haft en trevlig dag,allihopa
kram kram
 

50 procent av graviditetn

Åker ut på birsta en sväng med min stymamma britta nu på förmiddagen,lär ju säkert bli nån lunch också :)
Såg föresten på en utav mina  gravid appar på mobilen att jag nu gått 50 procent utav graviditeten.
veckorna går så himla fort tycker jag,imorgon går jag ju in i vecka 21 och det känns som att jag nyss klev in i vecka 20 :)
 
 
 

Torsdag :)

 Godmorgon på er
Nu när jag äntligen nästan blivit frisk d får jag lock för örat som jag skrev igår!
Jag trodde verkligen att det skulle ge med sig under natten men det har det inte gjort,det har typ blivit värre.
Kan inte höra nästan nånting på vänster öra nu eftersom att det är lock,skit knepigt;/
 
Ska fika lite sen frukost och sedan så ska jag eventuellt åka och hälsa på en kompis.
Vår kupevärmare i bilen är trasig så det lär ju vara isssssss kallt i bilen när jag ska åka iväg haha tack godegud att stjärtvärmen i vår bilen värmer snabbt :D
 
Uppdaterar lite senare kram kram
 
 
 
 
 

Slappa i soffan

Kom hem från mamma för en stund sedan :)
Har varit där och hjälpt till att plocka undan julsaker ,åkte även ut på birsta en sväng med mamma och mormor.
Känner mig mycket piggare idag hostan är kvar men den är värst på nätterna!
Sedan så är jag ju lite snorig men det väsrta just nu är att jag fått lock för vänstra örat,gahh jag blir alldeles tokig alltså!
När ska problemen ta slut?? har försökt med allt känns det som för att få bort locket frö öratmen inget hjälper ju!!
Får fasiken hoppas på att det försvinner under natten,annars så åker jag till min styvmamma som jobbar på en öronklinik hehe hon kanske kan fixa det där imorgon:D
 
Slapp göra middag idag också då jag blev bjuden på mat hos bästa mamma hihi ibland har man lite tur:)
Ska ta och sätta mig framför tvn ett tag tills jag måste åka och hämta robert på jobbet.
Uscha hatar verkligen att köra nu när det är kallt,snöigt och halt ute är skiträdd för att krocka eller köra av vägen eller nått sånt där.
När jag skulle åka hemifrån mamma var jag tvungen att stanna två gången för att ta bort ett tunt lager i frost på rutan,jätte obehagligt!
 
En bild på en trött milo hemma hos mamma efter bus och lek med mina småsyskon.
 

Bestämt Spjälsäng

Nu har jag och robert bestämt oss för vilken spjälsäng vi ska ha :)
Det blir en Hensvik från Ikea en "vanlig" vit och stilren modell som vi tycker är jätte fin,bra pris och inte allt för stor,vi kommer även utöver spjälsängen ha en vagga som jag hade när jag var liten :)
Just nu står vaggan hos min mormor och morfar för min snälla mormor ska fixa nytt innertyg i den!
 
 
 
 
 
 

Te och serie

Känner mig mycket piggare men hostan kvarstår och det lär den ju göra ett bra tag!
Har hostat hela natten men nu på morgon kvisten har den gett med sig,så det är ju bra.
 
Gick nyss upp och gjorde i ordning en kopp te och nu har jag krupit ner i sängen igen och ska titta på Desperate housewives och vila ett tag.Är lite halvtrött men det blir nog bra om ett litet tag :)
Sedan ska jag göra mig ordning och åka iväg till mamma och vara där hela dagen och bara umgås,robert jobbar nämligen kväll idag.
Ska uppdatera så mycket som möjlig så det är bara att kika in lite då och då :)
Har ni nå planer för dagen?
 
Kram kram
 
 
 

Lite piggare

Har inte gjort nånting på eftermiddagen,åkte en sväng till min pappa nu på kvällen och tittade på en ödla som min styvmamma har "räddat" från ett dåligt hem.
Ödlan hade det jätte dåligt så då bestämde sig britta för att ta den,hon är en sådan djurvän.
Milo blev alldeles tokig av att titta på ödlan hih skrattade så att jag höll på att kissa på mig ett tag,för milo låg och slickade och strök huvet mot terrariet hela tiden.De såg så jäkla roligt ut,robert tog en bild så ska ta och lägga upp den lite senare :D
Så vi var där ett tag och pratade och nu på vägen hem så köpte vi med oss pizza hihi blev så jäkla sugen på det.
Nu ska jag ta och titta på tv ett tag och sedan blir det en dusch och hopp i säng,är sjukt trött efter att inte ha sovit nått i natt.Imorgon så ska jag åka hem till mamma och vara där över dagen och bara umgås!

Ska försöka uppdatera lite mer imorgon så att det blir lite roligare här på bloggen och inte bara en massa tråk inlägg om att jag är sjuk :D
Hoppas ni haft en bra Tisdag också får ni ha en fortsatt trevlig kväll.
Kram kram
 
En liten bild på magen och mig idag :)
 
 
 
 

Rocker Gungdjur

Har suttit och kikat en sväng på lekmer.se efter lite bebis saker och då hittade jag dem här fina gungdjuren eller vad man ska kalla dem :D
Nu är ju dem här inte för bebisar men kunde inte låta bli att visa dem för er ändå eftersom att dem var så söta :D
Mycket roligare än dem vanliga gunghästarna som man själv hade när man var liten!
Grodan eller vad det nu ska föreställa och flygplanet är mina favoriter :)
 
      

Tisdag

Inget mkirakel hände under natten för förkylningen är fortfarande kvar!
Har haft jätte svårt att sova inatt då jag hostat och snuvat,så nu är jag jätte trött istället :/
Gick upp och fixade iordning en kopp te och nu har jag lagt mig i sängen igen,ska titta på nån serie och sedan försöka sova 1 timme eller 2.
Lilen i magen är okså vaken,kände av buffar nu  när jag gick och la mig igen:)
 
Så det blir inte så roliga uppdateringar idag heller,håll tummarna för att jag blir frisk innan helgen iallafall.
Hoppas ni får en bra tisdag och kram på er!
 
 

Godnatt

Då säger jag godnatt och håller tummarna på att det händer ett mirakel under natten så att förkylningen är helt borta :D
Haha lär ju inte hända direkt men hoppas kan man ju alltid göra!
Var iväg en sväng nu på kvällskvisten med robert och handlade och passade då också på att pantade alla våra pantburkar som stått ute på balkongen i flera månader.Att det ska vara så svårt att ta tag i sig själv och åka iväg och panta dem där jäkla burkarna och flaskorna,det som är roligt när man inte varit och pantat på ett bra tag är att man får ihop en liten peng :D
Så idag blev det hela 195kr haha helt sjukt!!! :D
 
Ska kika på ett serie avsnitt innan jag somnar och sedan hoppas jag på en bra natts sömn.
Hoppas i haft en bra måndag kram kram på er och godnatt!
 
 

Hälften Robert ,Hälften Mig

Har suttit och tittat på gamla bilder på mig och robert och det har ju ändå blivit endel bilder på oss under dem snart 6 år som vi varit tillsammans :D
Det som känns helt fantasisikt att vi nu väntar vårt första barn tillsammans <3
Tänk att vår lille prins i magen är hälften robert och hälften mig hihi känns helt fantastiskt och det värmer verkligen i hjärtat på mig<3
 
Dem senaste dagarna så har jag även haft mycket tankar på vem vår lille prins kommer att likna mest, vad han kommer få från mig och från robert :D
Jag hoppas verkligen att vår lille prins får roberts underbara lockiga hår som han hade när han var liten, så himla sött  :)
 
Här är en bild på robert och sedan en på mig när vi var små :)
Robert är lillkillen i mitten med dem underbara små lockarna <3
 
 
 

Nallar

Här är favoritnallarna som jag hade när jag var liten, om jag inte missminner mig så kommer dem från nallekompaniet.Tycker att dem är så otroligt fina,ska verkligen försöka hitta och köpa en likadan nalle fast med ett annat namn till vår lille prins!
 
På foten utav nallarna så står det ett namn på vad just den nallen heter.
Den bruna står det Lill Fabian på och på den vita nallen så står det Ralf
 

Måndag

Godmorgon på er!
Har sovit ganska bra inatt men lite sämre på morgonen då jag haft ilningar i nedre delen utav magen.
Har legat vaken ett bra tag och ska väll snart stiga upp och fixa lite frukost.
Är fortfarande sjuk,hostan och slemmet vill inte ge med sig och värst är det på nätterna!
Men hoppas på att bli frisk och kry snabbt iallafall för nu är jag mer än less på att gå runt och vara hängig och hosta.
 
Idag blir det säng och soffläge för min del med en massa c-vitamin och te med ingefära i!
Så även ta och vika i ordning bebiskläderna till lille som jag tvättade och lägga in i garderobern :)
Försöker även komma ihåg att lägga upp bilderna på nallarna som jag hade när jag var liten och som lillen i magen ska få ha!
 
Hoppas ni få en roligare Måndag än vad jag kommer att få :)
Kram kram
 
 

Cravings

Kom nyss in från en promenad med milo och uscha vad kallt det var ute!
Till och med milo frös även fast han hade sin lilla tröja på sig,hoppas på lite mildare väder imorgon.
 
Ställde mig och gjorde lite mer apelsin/citron juice,tycker att det är så sjukt gott!
Idag har jag nog använt 8 apelsiner och 4 citroner haha så det går en massa citrusfrukter här hemma just nu.
Ska be robert att köpa lite mer apelsiner och citroner innan han åker hem,han är ju och jobbar idag tror att han slutar kring 19.00 tiden.
 
Nu när man är sjuk så känner man att matlusten inte är på tipp topp men försöker få  i mig så mycket som möjligt iallafall.Nu till middag Gjorde jag i ordning spagetti med ketchup och aromat på hehe det är ett utav mina cravings som jag har kommit nu under graviditeten,tycker att det är så himla gott.
Men klant arsel som jag är så råkade jag tappa spagetti burken som är gjord i glas i golvet så att den gick sönder.
Blev så jäkla less för då var jag ju tvungen att dra fram dammsugaren och dammsuga köket!
Nu får jag ta och åka och inhandla en ny burk till veckan!
 
Någon annan som har några roliga cravings nu under graviditet??
Förutom spagetti med ketchup och aromat så har jag allt som är surt typ som dem gröna äpplena,sura godisar,blodapelsin och sedan så tycker jag att det är himla gott att bara äta citroner som dem är :D
 
Ska ta och sätta mig i soffan igen och njuta av min juice och lite grönsaker och dipp.
Det blir min söndag kväll,känner på mig att jag kommer somna framför tvn efter ett litet tag.

Ni får ha en trevlig söndagkväll kram kram
 
 
 

Duschat Milo

Blev så jäkla uttråkad av att bara sitta och titta på serier,så jag duschade och klippte till pälsen kring ögon och nos på milo istället.
Milos päls blir inte så jätte smutsig nu under vintern,men det var ett bra tag sedan som jag duschade igenom pälsen på honom och han blir så fin efteråt :)
Använder ett hundschampo som är speciellt för hundar med lång päls och pälsen blir alldeles silkes mjuk när man tvättat igenom pälsen.
 
Fick föna lite av pälsen efter att jag duschade klart honom så att jag kom att klippa till håret kring ögonen,kan säga att han inte gillar när man fönar pälsen! Efteråt när vi är klara får han alltid nu psykryck och springer runt som en galning och ska busa och leka hih tok vovven våran!
 
Lillen i magen buffade omkring och grejade i magen medans jag fixade med milo,Så himla mysigt!
Dem senaste dagarna har lillen verkligen börjat ge sig till känna nästan varje dag och buffat :)
 
Här är hund schampot som jag använder,det är ganska dyrt att köpa men det räcker jätte länge,för man spär ut det med vatten :)
Finns jätte många olika sorter av just detta märke för valpar,strävhåriga hundar mm och det finns jätte många olika dofter så det är litet tips till er som har vovvar.
 
 
 
 
 
 

Söndag

Ne nu är ja less på att vara dålig!!!
Snorar,hostar och har feber är inge roligt,håller på att bli tokig.
Inatt har jag sovit jätte dåligt hittade aldrig någon riktigt bra sovställning,har haft hostattacker var och varannan minut.Så jag låg och sov fram till kl 12 sedan så låg jag och milo kvar i sängen till halv 12.30 och då gick jag ut med honom.

 
 
Såg nog ut som hej kom och hjälp mig när jag var ute och gick med milo, haha håret stod åt alla håll och kanter,inget smink,onepiece,uggs,knall grönt pannband och en bauta jacka :D
Dagens klädsel här hemma blir onepiecen idag för mig och magen,så himla skönt att gå omkring och mysa i!
Nu har jag stått och pressat juice så att det räcker för hela dagen,så slipper jag göra så mycket sedan.
Då kan jag bara ligga och krya på mig i soffan.
Känner att jag inte har riktigt ork till bloggningen,så tills jag blir frisk så kommer det inte vara så mycket uppdateringar,men några kommer det nog bli ändå :)
 
Ni får ha en kanon bra söndag!
Kram
 
 

Tråkig lördag

Har bara legat i soffan hela dagen idag och tittat på serier,ingen rolig lördag alls!
Rösten har nästan helt försvunnit på mig så jag låter som en halvdöd gammal kråka haha nerå men nästan iallafall.
Har försökt kurerat mig med färskpressad juice och en massa te med färsk ingefära i,håller tummarna på att jag är lite piggare imorgon.
 
Robert och jag har suttit i soffan och bara tagit det lugnt nu under kvällen och kikat på 112 poliser som man kan kolla på om man har tv4 play.
Vi båda tycker att det är intressant att titta på och ibland nästan lite humoristisk med hur vissa människor beter sig ute bland folk.Skrämmande att det finns så mycket sjuka personer,tur att vi har poliser som hjälper till i samhället!
Har tagit en paus i tv tittandet nu medan älsklingen åkte på affären för att köpa lite glass åt mig,världens bäst sambo har jag <3
Sedan så ska nog jag titta vidare på tv en stund och robert skulle kanske åka iväg till en kompis.
 
Hoppas ni har en trevlig lördagkväll :)
Kram kram

Cicco Babysitter

Har kikat på den här babysittern enda sedan jag blev gravid och har verkligen fastnat för den :D
Tycker att både den gröna och beigea är lika fina! Dem finns på Lekmer.se och kostar 899kr.
 
 
 

Sjuk

Har hostat och haft feber under natten,så jag har åkt på en hejdundrans förskylning!
Är inte alls nå pigg så har legat i sängen och kollat på film tills nu,så idag lär det inte bli så mycket uppdateringar här på bloggen.Håller tummarna på att förskylningen ger med sig under dagen,hatar att vara sjukt!
 
Ska ta och gå ut emd milo nu och sedan så ska jag fixa iordning lite nypressad juice på citroner och apelsiner!
Brukar ju bli lite bättre av en massa c-vitamin.
Robert han ska jobba både idag och imorgon och det kanske är lika bra så kanske han slipper bli sjuk.
Vill inte smitta ner honom!
 
Hoppas ni får en trevlig lördag :)
kram kram

Vecka 20 :)

 
Bebisen:
Nu är bebisen ungefär 16,5 cm lång i sitthöjd och 26 cm från hjässa till häl och lägger stadigt på sig i vikt. Det vaxliknande fettlager som kallas fosterfett (vernix caseosa) bildas för att skydda huden under den långa tiden i fostervattnet. Det underlättar också förlossningen. Bebisen sväljer mer denna vecka, vilket är bra träning för matsmältningssystemet. Det fostervatten som tas in av din bebis spjälkas till vatten (som absorberas) och restprodukter som hamnar i tjocktarmen, där det så småningom bildar barnbeck.

Mamma:
Se till att du äter nyttigt och får tillräkligt mycket järn. Bebisen behöver järn för att tillverka röda blodkroppar. Det är i stort sett omöjligt att få i sig för mycket järn bara från mat. Exempel på järnrik mat är magert rött kött, kyckling, fisk, linser och bönor, spenat och berikade frukostprodukter.
 
Egna tankar:
Ny vecka och nu har vi ju kommit halvvägs,hihi tiden går så himla fort!
Har verkligen börjat känna av vår lille prins som buffar inne i magen mer och mer för var dag som går :)
Magen har också börjat växa mer och mer och det är helt fantastiskt,älskar verkligen att vara gravid!
Har börjat känna av ilningar i nedre delen utav magen och små symtom på lätt foglossning som är helt normalt att ha! Fick tips om att börja gravid vattengympa som är bra att göra om man har foglossning,så ska kolla upp tider och lite priser och ta tag i det :)
 
 
 
 

Fredag

Är inte så jätte piggelin idag så har verkligen inte orkat blogga riktigt,så idag blir det bara små inlägg :)
Har ju haft tvättstuga hela dagen känns det som,det blev 8 maskiner tvätt den här gången haha så sjukt mycket!
Men det blev lite mer eftersom att jag tvättat bebbe kläder<3
Milo vill alltid följa med så han brukar sitta och titta på medans jag fixar med kläderna i tvättstugan :D
Eftersom att han är en allergi vänlig ras och inte släpper hår så får han föja med annars skulle han inte få göra det.
 
Sedan så kom mormor och morfar förbi med nallarna som jag haft när jag var liten till lill prinsen som jag gömt hos dem.Dem hade även gjort pannkakor åt mig och robert så dem ska vi nog äta imorgon :)
Har världens bästa mormor och morfar <3
 
Efter tvättstugan så var jag tvungen att åka iväg och lämna en del utav en tvmöbel som en tjej har köpt så nu är äntligen det gjort!
Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på nått matprogram,ikväll blir det nog pizza eller nått till middag orkar verkligen inte laga mat idag.
Robert ville egentligen gå ut och äta eller gå på bio eller nått,men känner att jag inte är tipp topp för det.
Så det blir verkligen en onyttig men en rikitgt mys fredag på hemma plan med film,pizza och annat gott :)
 
Hoppas ni får en trevlig fredag kväll!
 Kram kram

Fina skötbord

Jag och robert har ju i stort bestämt oss för att ha ett sånt är skötbord som man monterar på väggen.
Den ska vi ha inne på vår lilla toalett så slipper det bli så trångt i badrummet.
Men nu så hittade jag sjukt snygga skötbord på bonti! 
Här hemma så har i lite shabby chic stil eller lantlig stil med mycket vitt och beiget så den cream färgade utav dem här tre skötborden skulle verkligen passa perfekt.
 
Vi får väll se hur det blir och vilken vi till slut bestämmer oss för :D
 
 
 
 

Vårdcentralen

Ringde imorse vid 08.00 till vårdcentralen och fick en tid till att kolla halsen.
Så nu sitter jag och väntar på provsvar på om jag har halsfluss,håller tummarna på att jag inte har det och att det bara är en förkylning istället.

När jag kommer hem så blir det tvättstugan för min del fram till kl 15.00.
Hoppas ni har en roligare dag planerad än mig :)


Sorterar tvätt

Sitter på golvet och tittar på tv samtidigt som jag sorterar tvätt inför morgondagen då vi har tvättstuga.
Men gud vad jag hatar att sortera tvätten haha är kanske lite små korkad ,men ibland har jag jätte svårt att veta vad jag ska tvätta vissa plagg med för andra färger.
Men har aldrig missfärgat något än i alla fall :D
 
Jag ska nog ta och inhandla mig såna dära colour catcher det verkar så himla enkelt :D
Här finns en länk till där man kan beställa dem i fall det finns andra som också känner som jag!
Haha insåg nu att hela inlägget handlar om min tvätt :D
Men så kan det ibland bli,ska försöka hitta på nått roligt att skriva om imorgon!
 
Nej nu blir det lite film mys,känner mig fortfarande lite halv hängig så jag ska nog ta och ringa vårdcentralen imorgon.
 
Hoppas ni haft en bra dag kram kram
 

Flängt på birsta

Har varit ute och flängt idag ute på birsta med robert :)
Vi har kikat runt på lite olika skötbord och även spjälsängar och vi har kommit fram till vad vi vill ha för modell.
Men vi är lite osäkra för vi har sett ut två spjälsängar som vi vill ha i samma modell så vi får väll kanske ta och dra lott om vilken utav det får bli :D
Sedan var i och åt lunch på waynes coffe åt en sjukt god cesar sallad och en frukt smoothie,Robert tog nån pesto,mozzarella toast som också var sjukt god!
Var även förbi en sväng på ikea för att inhandlat nytt diskställ,så det blev en enkel variant i stål eller vad det nu va för material,det slank även med några nya skärbrädor :)
 
Nu är vi äntligen hemma och ska väll börja med nån middag om ett tag!
Vet inte riktigt vad det ska bli men har varit sugen på blodpudding i flera dagar nu även fast jag egentligen inte riktigt tycker om det.Vet att jag har det i kylen så det får nog bli det idag med lite bacon och lingonsylt till!
 
Just det när vi kom hem för en stund sedan så hade pappa varit här och lämnat ett sånt här bilbältesskydd för gravida.Blev jätte förvånad att han köpt en sån åt mig,för han har inte riktigt visat intresse över graviditeten.
Men nu fick jag ju bevis på att han bryr sig om graviditeten :) Har tänkt att köpa sånt men inte kommit mig för ännu så blev jätte glad över att han köpt en sån :)
 
 

Söta sovpåsar från Ikea

Var inne på ikeas hemsida för att kika runt lite och då hittade jag två stycken sovpåsar som var söta :)
Dem var inte särskilt dyra heller,den till vänster kostar 99kr och den till höger kostar 129kr!
 
 
 
 

Torsdag

Godmorgon inatt har det varit riktigt jobbigt,har haft typ som ilningar i magen som typ strålar neråt,har gjort riktigt ont ibland.
Så det har varit jätte svårt att sova,men har iallafall fått lite sömn.
Febern är iallafall borta så det är ju iallafall ett plus :D
 
För flera veckor sedan så tecknade jag en gratis gravid försäkring på folksam och då fick jag veta att man hade möjlighet till att ringa en barnmorska och få gratis rådgivning och stöd.
Så nu på morgonen testade jag att ringa dit för att fråga om dem här ilningarna.Dem svarade på en gång och det var en jätte trevlig barnmorska som jag pratade med :)
Hon sa att det var helt normalt och att det beror på att livmodern växer och att muskler och nerver tänjs ut för att göra plats för livmodern.
Så nu slipper jag gå runt och fundera på om detta är normalt eller inte,är även otroligt positivt överraskad till den här rådgivnings grejen.Tyckte att det funkade jätte bra och gick super snabbt att få prata med någon :)
 
Idag blir det nog en ganska lugn dag, robert är ledig nu på dagen så vi tänkte åka ut en sväng på birsta sedan och köpa ett nytt diskställ då vårt gamla har gått sönder.
Senare ikväll så ska han in och jobba en sväng och då ska jag mysa ner mig i soffan med morötter och dipp framför tvn!!
 
 
 
 

Enkel middag

Har varit så himla trött dem senaste timmarna så nu har jag gjort middag och sedan så ska jag försöka hålla mig vaken för att kika på Farmen och Sveriges mästerkock som visas på 4an.
Robert jobbar till kl 20.30 idag så då måste jag ju äta middag själv,tycker att det är så otroligt tråkigt att laga mat när man ska äta själv!
Så idag flödade inte direkt inspirationen till att laga nått avancerat haha :D
Det fick bli keldas pastasås,bacon och spagetti det blev helt okej.
 
Hoppas ni haft en bra dag och så får ni ha en trevlig kväll :)
Kram kram
 
 
 
 

Tips på Gratis boxar

Här kommer lite tips på olika gratis grejor man kan skicka efter och få när man väntar barn :)
 
 
 Allt för föräldrars gravidpaket

Paket innehåller:

  • Värdecheck på en valfri body från KappAhl i 100% ekologiskt bomull
  • 25% rabattkupong på valfritt damplagg hos KappAhl
  • Värdecheck på haklapp från Lingon & Blåbär
  • 20% rabatt på säsongens babykläder från Lingon & Blåbär
  • 40% rabatt på bunden bok eller spiralbok från minbebisbok.se
  • Värdecheck på 220 kr att handla för på Mom2moM
  • 51% rabatt i webbshoppen på bitring/smycke från Teething Bling
  • 10% rabattkupong i Allt för föräldrars shop 
  • Tidningen Föräldraguiden Gravid från Allt för föräldrar

Så här får du paketet:

Besök alltforforaldrar.se/gravidpaketet och registrera dig som medlem, helt gratis, genom att klicka på knappen "Jag vill bli medlem"

 

Baby To Be

Paketet innehåller:

  • Philips Avent 2st nattnappar
  • Sebamed Necessär fylld med Baby Cream, Baby Skin Care Oil, Baby bubble bath och badleksak
  • Föräldrar&Barn Tidning
  • Bambino Mjuk sked
  • V6 Fluor tuggumipåse
  • MorEpa Vitamintillskott för gravid och ammande

Så här får du paketet:

Gå in på www.babytobe.se och registrera dig, du kan sedan hämta ut din gravidbox på Apoteksgruppen. Har du redan hunnit få din baby går det bra att hämta ut paketet i alla fall. Om du blivit av med din kod/ordernummer som du behöver för att kvittera ut din box maila [email protected] eller ring vxl 08-154313

 

Libero                                                                                                                                                     Paketet innehåller bl.a:

 

  • Ett litet paket med blöjor, Libero Newborn och Libero Mini
  • Libero engångs skötbordsunderlägg
  • Necessär med prover från Natusan
  • Tygblomma från Lamaze
  • En scarf
  • Diverse informationsfoldrar

Så här får du paketet:

Gå med i klubben på www.libero.se startpaketet delas ut på de flesta förlossningsavdelningar. Innehållet kan variera eftersom vi hela tiden vidareutvecklar paketets innehåll.

'

BabyBox                                                                                                                                                       Paketet innehåller bl.a:

 

  • Pampers New Baby Blöjor, Pampers tvättservetter
  • Head & Shoulders
  • Alldays Liners
  • Tidning Vänta Barn från Vi Föräldrar
  • Information från Go'boken
  • Erbjudande från Lovefilm
  • Present från Philips Avent
  • Present från Fisher Price

(Boxens innehåll kan variera.)

Så här får du paketet:

Babybox är ett gratiserbjudande till blivande föräldrar. Beställ det på www.babybox.se  och hämta din Babybox i din närmaste Babyproffsen eller Barnens Hus butik, 3 månader före barnets födelse fram till dess att barnet är fött.

 

Go’bokens välkomstpaket!                                                                                                                    Paketet innehåller:

  • Boken om dig är ett unikt babyalbum och en fin minnesbok där kan du skriva både från graviditeten och de första åren. Stort utrymme för bilder och plats för minnessaker.
  • En liten prins det är en liten greppvänlig kartongbok med enkel text och fina illustrationer.
  • Ett härligt mjukt hjärta i velour som bl.a. kan hänga i vagnen.
  • Handboken Lek & lär tillsammans är en handbok i 4-färg för föräldrar – fylld av lekar, tips och idéer med 128 sidor.
  • Paket med 6 dubbelvikta kort och kuvert att använda för att informera vänner om födseln eller som tackkort.

Du betalar endast 59 kronor i frakt för att få ditt välkomstpaket hemskickat fyllt med mysiga saker för dig och din bebis.

Så här får du paketet:

Bli medlem på www.goboken.se  eller ring 040-660 68 00.

 

Semper

Du får automatiska brevutskick med barnmatsprover som passar ditt barns ålder. Utskicken innehåller:

  • Prov på gröt
  • Prov på välling
  • Receptbok om barnmat

Så här får du utskicken:

När ditt barn är fött kommer du att automatiskt få utskick från semper.

Utskicket kommer första gången då ditt barn har fyllt sex månader utan att du behövt gjort någonting annat. Om du sedan inte skulle vilja ha utskicken med erbjudanden så kan du skicka in det förtryckta kortet som följer med. www.semper.se 

 

På jakt efter vikarie jobb

Hade ju egentligen tänkt börja plugga till sjuksköterska hösten som var men då fick vi ju det glada beskedet att jag var gravid :)
Så jag får ta tag i pluggningen efter min mamma ledighet istället!
Men nu vill jag ju gärna ha ett litet vikarie jobb tills jag inte kan jobba längre,så nu har jag nog suttit och ringt runt och mailat till alla äldreboenden och olika hemtjänster som vi har här i sundsvall.
Så nu får jag hoppas att nån hör av sig!
Skulle det bli så att jag inte får tag i nått vikarie jobb så har jag tänkt att plugga upp mina betyg istället,så en liten plan har jag iallafall.
 
Nu ska jag och milo gå ut på en liten prommis och sedan blir det nog att vila en sväng,känner mig inte alls nå pigg idag.Vill verkligen inte bli dunder sjuk nu,hatar verkligen att vara sjuk men vem gör inte det!
Ska ta och göra mig lite te och en c-vitamin bomb med citrusfrukter sedan :D
 
 
 
 
 
 

Bebiskläder från märket Joha

Tycker att det finns sina basplagg till både killar och tjejer ifrån märket Joha!
Här är ett litet urval av vilka som är mina favoriter :)
 

Inte pigg alls

Vaknade upp vid 10 tiden och kände mig inte alls någe pigg,lite små febrig och hosta :(
Klev upp och gjorde i ordning frukost och sedan blev det prommis med kusen efter det så gick jag och la mig på soffan.Så hela förmiddagen har jag bara legat i soffan och kikat på serier,känner mig lite piggare nu iallafall så ska ta och göra i ordning nån lunch och sedan försöka mig på att dammsuga lite grann.
 
Även fast jag haft lite svårt att sova under natten så kan jag säga att amningskudden var hur skön som helst att sova med :)
 
Hoppas allt är bra med er och ha en trevlig dag!!
kram kram
 
 

Ond kväll

Har varit så himla trött nu under kvällen,haft lite molvärk och typ som ilningar ovanför blygdbenet hela kvällen.
Det är så svårt att beskriva hur det känns ,det gör liksom inte ont utan mer obehagligt och det känns typ som att det ilar till lite då och då.
Har suttit och kikat på farmen och sveriges mästerkock och nu tänkte jag ta en varm dusch och sedan gå och lägga mig.Till helgen ska jag ge mig ut på jak efter någon plast stol eller pall eller något liknande att kunna ha i duschen! Tycker att det börjar bli jobbigt att stå upp särskilt när jag vill duscha länge,nu ibland brukar jag sätta mig ner på golvet haha.Just nu går det ju bra att göra så men om ett tag lär man ju inte komma upp om man satt sig på golvet :D
Vilka ilands problem man har ibland haha lär ju inte se klokt ut med en stor jäkla plaststol i badrummet heller!
 

Inatt ska jag även inviga amningskudden att ha som sovkudde och hoppas på att den är lika skön som jag tänkt mig att den skulle vara.Får ge en recension imorgon ;D
 
Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi av imorgon.
kram kram

Babyproffsen

Åkte en sväng på babyproffsen med britta och vi kikade runt på lite allt möjligt men mest kikade vi på vagnen som jag vill köpa.
Sedan kollade vi även på spjälsängar och skötbord mm hihi finns så himla mycket fint blir tokig av att gå och kolla:D
Britta kunde inte låta bli att shoppa lite grann så hon köpte en liten nalle,en body och två pyjamasar.
Sedan när jag gick på toaletten så köpte hon en amningskudde som jag hade sagt att jag ville ha :)
Så den fick jag när jag satt i bilen hihi blev jätte glad,har tänkt att jag ska köpa den snart då jag gärna har velat ha en att sova med.Så det var jätte bra att jag fck den,då kanske jag kan sova bättre på nätterna nu.
 
Nu inväntar jag att robert ska komma hem från jobbet och sedan så ska jag ta och fixa till nån middag.
Vet inte alls vad jag ska göra för något,tror det blir pastasås eller nått sånt!
 
 
 

trevlig Lunch

Nu är jag hemma igen efter en trevlig lunch på stan med cassi :)
Det blev att vi gick till en utav mina favorit kinaresturanger canton och käkade lunchbuffen!
Riktigt gott var det,friteradkyckling,sweet chilikyckling,biff med curry och massa annat gott mums mums.
Så nu är jag så mätt så jag knappt kan gå haha men så kan bli ibland.
Vi satt och surrade om allt mellan himmel och jord men det blev självklart mycket bebisprat hihi så himla roligt att få dela med sig utav hur man känner inför lillen i magen.
 
Shopping bestämde vi att det tar vi någon annan dag för vi var båda så himla mätta och trötta efter maten så ingen av oss orkade gå runt och kolla runt haha :D
Ska åka lite senare och kika på barnvagnen en gång till hihi vill så gärna beställa vagnen nu !!
sedan så vill jag även titta på vilken spjälsäng som vi ska inhandla,längtar tills allt står på plats här hemma.
 
Sedan i morse så har jag känt av ilningar ovanför blygdbenet så ringde min mamma och kollade om hon visste vad det kunde vara och då sa hon att det nog är foglossning.
Uscha uscha så får hoppas att det inte utvecklas till så mycket  smärta eller så att jag får svårt att gå.
 
Dagens klädsel blev ett par mamaleggings från hm ett ginatricot linne och en kofta från thailand :)
Senaste veckan har lill magen verkligen växt hih så himla mysigt!
 

Tisdag

Godmorgon :)
Vaknade för bara en liten stund sedan,har sovit bra men har vait sjukt täppt i näsan hela natten.
Men sova har jag iallafall fått göra :)
Nu ska jag göra mig iorning och sedan så ska jag som sagt ta bussen in till stan och möta upp min kompis som jag ska luncha med idag.Ska bli jätte trevligt,var länge sedan jag träffade henne såska bli kul att sitta och surra nån timme :)
 
I eftermiddag när robert slutar så ska vi åka och umgås med våra kompisar ute ikovland,så idag blir en rolig dag med mycket vänner !
Så det kanske inte blir så mycket uppdateringar idag här på bloggen,men ska försöka slänga upp nått inlägg lite då och då.
 
Hoppas ni får en trevlig dag kram kram

Godnatt

Då säger jag godnatt och håller tummarna på att jag får sova inatt :)
Har känt lite småfladder nu när jag lagt mig ner och slappnat av hihi lill prinsen i magen<3
Längtar verkligen tills han börjar sparka lite hårdare så att det känns och syns så att även robert kan få på nått sett ta del utav den här känslan som jag har nu :)
 
Imorgon ska milo få vara en sväng hos t och u medans jag ska äta lunch och gå lite grann på stan med min kompis cassi.
Ska bli härligt att gå en vända på stan,det var så himla länge sedan så jag kommer inte ihåg när det var ens:D
hihi man vet aldrig Kanske följer det med nå grejer hem till lillprinsen i magen också!
 
Hoppas ni haft en trevlig måndag så hörs vi av imorgon :)
Godnatt och sov gott
kram kram

sorterat bebiskläder

Nu har jag suttit och vikt och sorterat alla bebiskläder som jag hämtade från mamma :)
Så nu finns det ganska mycket kläder i storlek 74,68 och 50 hihi älskar bebis kläder!
Blev tokig på Milo som gick och rev ner dem fina högarna jag gjorde ,så då retades jag tillbaka och tog på honom en bebismössa! Då blev han sur och tog av sig den och sedan gick han och la sig så att jag fick fixa färdig:)
Sedan när jag var klar så kom min styvmamma förbi med en cesarsallad till mig för hon vet att jag älskar det,så det fick bli min middag idag :)

Nu ska jag ta och ut med milo och sedan 19.30 så börjar ju farmen på tv4 så det ska jag kika på och vid 20.00 så börjar Sveriges mästerkock :)
Så det blir en tv kväll igen för min del!
 
 
 
 

Misslyckad kladdkaka

Nu under dagen fick jag för mig att baka en kladdkaka blev så sjukt sugen på det även fast jag egentligen inte orkade ställa mig och fixa en kladdkaka så gjorde jag det ändå,bara för att jag varr så sjukt sugen!
Så jag började och fixade iordning och sedan skulle den ju vara i ugnen i 20 min på 175 grader och medans den var i ugnen så tänkte jag ta en snabb dusch.
När jag går ut från badrummet så känner jag att det luktar bränt så jag går in i köket och kikar in i ugnen och där är det en kolsvart kladdkaka!
Haha fan vad less jag var och jag tänkte att jag inte hört klockan ringa,men sedan tittar jag på vad jag ställt ugnen på och istället för 175 som det skulle vara så hade jag tagit 275 :D
så det blev ingen kladdkaka för min del utan det blev lite pannkaka med bär,grädde och sylt istället :D
Nu ska jag ta och klippa klorna på milo och sedan se om jag orkar dammsuga eller om jag gör det imorgon istället.
 
 
 

Promenad


 
Tog en långprommis med Milo,riktigt skönt var det.
Det var riktigt frisk luft ute så vi var nog ute i 40-45 min,gick en liten bit upp mot elljusspåret och då fick han springa lös en liten sväng medans vi kastade pinne och snöboll :)
Självklart så var det ingen annan hund eller andra människor runt omkring oss medans han fick vara lös,sedan så gick vi hemåt och då gick vi förbi dagiset.
Milo älskar verkligen barn i alla åldrar hehe så då sitter han och tittar på när barnen på dagiset är ute och leker.
Ser verkligen fram emot hur Milo kommer att reagera på lillprinsen i magen<3
Tror nog han kommer bli förvånad och sedan lär han tycka att det är riktigt roligt att vi ska ha en liten bebis i vår familj :)
Nån annan som är gravid och är nyfikna/oroliga på hur husdjur i familjen kommer att reagera på den nya familje medlemmen?
 

Mama-licious

Tycker att det är svårt att hitta fina mammakläder som inte kostar hur mycket som helst!
Den enda affären här i sundsvall som jag hittat snygga mamma kläder på är H&M och då tycker jag inte att dem har så jätte stort utbud.
Men nu har jag hittat mama-licious och där tycker jag att jag hittar mycket som är snyggt och som inte kostar allt för mycket!
Så när magen växt lite till så ska jag klicka hem lite olika mammakläder därifrån :)
Här kommer två stycken toppar från mama-liciouse som jag tycker är riktigt fina!
 
 

7e januari

godmorgon på er :)
Är det bara jag som tycker att dagarna bara flyger bort hehe tyckte nyss det var julafton :D
Har varit vaken ett tag men legat i sängen och försökt somna om för i natt har jag inte kunnat sova nånting känns det som! Det har varit för varmt,täcket har varit knöligt,robert har snarkat,milo har snarkat och jag har helt enkelt inte kommit till ro.Verkar vara så att jag får sova varannan natt och det är ju bättre än ingenting alls :)
Så jag ska faktiskt gå och lägga mig i sängen igenom om ett tag och försöka vila en stund.
 
Nu på morgonen har jag verkligen känt lillprinsen i magen hihi är en sån otrolig känsla och den går verkligen inte att beskriva<3
Idag ska jag ta tag i att sortera bebiskläderna jag hämtade från mamma i storleks ordning tänkte jag.
Så då har jag lite att göra senare för det var ju endel kläder jag tog med mig :D

Ska även klippa klorna på Milo,lär få bråka ett bra tag med honom om det för han hatar att klippa klorna det är verkligen något av det värsta han vet!
Uppdaterar lite senare under dagen :)
 
kram kram

Pannkakor till middag

Det blev inte att vi åkte iväg till våra kompisar ute i kovland idag utav vi tar det en annan dag istället.
Robert var ändå lite halvtrött så det kanske var lika bra att stanna hemma då,idag har det verkligen varit en tv dag hehe men sånna dagar måste man också få ha ibland :)
Blev en sen middag för oss här hemma idag så vi åt vid 20.00 tiden och då hade jag varit så sugen på pannkaka med glass,sylt och grädde i flera timmar. Så då gjorde jag pannkakor men det var inte alls så gott som jag ville att det skulle vara haha jag fick inte till dem som jag ville! Den enda som gör perfekta pannkakor är min mormor hihi så jag får nog fråga nån dag om hon kan göra lite pannkakor åt mig :)

Nu har jag lagt mig i sängen och ska väll försöka somna i skaplig tid ikväll hade jag tänkt hehe men lär ju inte bli så nu när jag kan kika på en unge i minuten hur mycket jag vill!
Har inget inplanerat imorgon så vi får väll se vad jag och milo hittar på,robert han ska jobba kväll imorgon.
 
Hoppas ni haft en trevlig söndag
kram kram
 

Många tankar

Nu kommer jag dra upp programmet En unge i minuten igen haha men idag har det varit fokus på det,blir kanske lite tjatig men det får bli så idag :D
 
När man tittar på programmet och ser alla olika kvinnor som föder barn och har olika förlossningar så börjar man tänka mycket på hur sin egen förlossning kommer att bli.
Hur kommer jag att var under förlossningen? hur kommer robert att reagera? det finns så mycket frågor som man har och som man inte kommer få reda på förrän vi är där :)
Det är en sån märklig känsla att veta att jag och robert ska bli föräldrar åt en liten prins om typ 5 månader!
Att vi kommer att gå igenom någonting som är helt magiskt och som man inte riktigt kan förklara om man inte får uppleva det själv. Man blir ännu mer förväntansfull och längtar tills man får upp sin lillepojke på magen och att känna den lycka som man får se dem på programmet uppleva.
 
Någonting som jag också har börjat tänka på nu är vad jag kommer att vilja ha för smärtlindring.Tänker även på hur man själv kommer att kunna hantera smärtan.Kommer jag vilja försöka utan smärtlindring? eller kommer jag vilja ha allt som jag erbjuds? kommer man att vilja bada? det är så många tankar som går runt i huvet på mig nu när jag sitter och tittar på programmet och det är så fantastiskt att jag kommer att få uppleva det här!
Jag är en sån person som gärna vill planera lång tid innan jag ska göra nånting så det är självklart för mig att redan nu börja fundera ur jag skulle vilja ha det under förlossningen,även fast det är 5 månader tills det är aktuellt.
Allt det här är så spännande,att vara gravid,att veta att man har en liten bebis i magen som växer och att även känna när vår lille buffar och sparkar det är verkligen en otroligt häftig resa man gör!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En unge i minuten

När robert kom hem förut så tjatade jag att jag så gärna ville ha tv4 premium för där fanns det jätte mycket avsnitt utav En unge i minuten.
Så tillsist efter lite tjat så fixade han det hihi så nu kan jag kika på både en unge i minuten och familjen annorlunda!
Älskar dem serierna,så himla intressant att kika på.
Så har ni inte kikat på dem serierna så gör det för dem är verkligen jätte bra :)
 
Har nyss fixat i ordning lasagnen och nu medans den är i ugnen så kan jag titta på en unge i minuten en stund.
Robert var så snäll så han åkte iväg och kastade skräpet och jag slapp följa med hihi.
 
 
 
 
 
 

Saknar värmen!!!

Satt och gick igenom alla bilder som vi tog i thailand inatt när jag inte kunde somna.
Herregud vad vackert det är där,kommer lätt åka tillbaka dit om nått år med lillprinsen också :)
Det jag saknar mest från thailand just nu är Värmen,maten och att man inte behöver ha så mycket kläder på sig som sitter åt. För jag hatar verkligen kylan,snön och att man måste bylta på sig så mycket kläder!
Så här kommer lite bilder för er som längtar efter värmen och som vill drömma sig bort ett tag :D
 
 
 

Söndag

Hej på er :)
Tog lång tid innan jag somnade igår så låg uppe till 01.30 nästan haha det var hundra år sedan jag var uppe så länge.Men jag vaknade kring 10 imorse och sedan har jag suttit bänkad vid tvn för på 7an har det varit programmet en unge i minuten.Älskar att titta på det och nu när man själv ska gå igenom en förlossning själv så är det extra spännande att titta på :)
Så nu är det ett halvt avsnitt kvar och sedan kan jag lyfta mig från soffan och invänta robert.
 
Har ni några planer inför dagen??
Själv så har jag tre saker som är inplanerat först att åka och slänga en massa skräp som vi har,fixa ihop en lasagne till lite sen lunch och senare i eftermiddag/kväll så ska vi åka ut till våra kompisar ute i kovland :)'
 
kram
 
 

Bebiskläder

Här är ett litet urval utav kläderna som jag hämtade hemifrån mamma och som jag och mina småsyskon har haft.Tog med mig tre smålådor fyllda med bebiskläder men jag har inte gått igenom allt,tycker att det är så mysigt att sitta och kolla på bebis kläder och veta att till sommaren kommer jag och robert att ha en alldeles underbar liten pojke <3

Trevlig Lördag!!

hej på er hoppas ni haft en bra lördag,det har i alla fall jag haft :)
På förmiddagen hade vi ju tänkt åka iväg på birsta och kolla in lite bebisgrejor men så blev det inte.
Utan vi åkte istället hem till min pappa och hälsade på lite grann,var även ut i deras förråd och letade rätt på mina fin nallar som jag haft när jag var liten!
Hihi nostalig att gå igenom saker man hade som liten och som man verkligen kommer ihåg,det var flera gosedjur som jag till och med kom ihåg vad jag kallade dem för.Jag var en riktigt gosedjurs tjej när jag var liten,jag älskade även Barbie dockor så dem får gott och väll ligga kvar i kartongerna och vänta nått år ifall att det kanske skulle komma en liten tjej om nått år :)
Hittade iallafall dem 3 nallarna som jag specifikt sökte efter,ska knäppa nån bild på dem och lägga upp här nån dag!
 
När vi var hemma hos pappa så kom pappa och robert på att det var hockey på tvn så då satt dem bänkade där.Men då fick dem snällt åka iväg först och köpa pizza :)
Så då slapp jag laga nån lunch för då blev jag och robert bjuden på lunch av pappa och britta istället hihi ibland har man tur!
 
Framåt eftermiddagen så ringde min mormor och undrade om jag och robert ville komma på middag för hon skulle göra flygande jacob och kyckling med bacon.Men eftersom att robert skulle till en kompis så blev det bara jag och milo som åkte till mormor och morfar hihi mer mat åt mig tyckte jag då :D
Så idag har jag haft dubbel tur,blivit bjuden på både lunch och middag riktigt lyxlördag för min och bebbens del!
Efter middagen hos så blev det fika och poker spel hihi och gissa vem som vann pokern???
det var nämligen JAG haha jag brukar aldrig vinna men så idag så vann jag alltihopa,är nog lill pojken i magens förtjänst tror jag<3
 
 
Nu har jag nyss kommit hem och nu så ska jag kika på nån serie och äta lite kvällsfika som idag består utav apelsinklyftor,citronklyftor och lite flingsalt har cravings på detta just nu och har haft det i några dagar :D
 
Hoppas ni haft en trevlig kväll ni också
kram kram

Virkade små converce

Satt och sökte runt på olika bebis saker som var lite annorlunda att köpa eller att beställa och då hittade jag den här sidan http://www.maran.n.nu/
Det är en tjej som virkar som hobby och då ka man maila henne och beställa virkade små söta converce i olika färger och storlekar till sin bebis.
Tycker att dem är otroligt fina,så jag ska beställa hem två par tänkte jag hihi kan verkligen inte låta bli!
 

Lördag Morgon

Godmorgon på er!
har haft en hyfsad natt med ganska bra sömn,känner mig utvilad iallafall.
Idag har vi inte något särskilt inplanerat jag och robert,tror att vi ska åka ut på birsta och kika på lite barnsaker som typ olika spjälsängar,babygym mm.
Jag vet att det enda som är inplanerat är att vi ska hämta vår bil som är på verkstan och att ikväll så ska robert åka till en kompis och titta på hockey.
Ska förresten lägga upp bilder här på kläderna som jag tog med mig från mamma också :)
Hihi fanns så himla mycket söta och fina kläder i kartongerna som vår lille pojke kommer att vara så otroligt fina i<3
 
Nu när vi skulle äta frukost så upptäckte jag att oboyen var slut haha lite små panik då jag just nu verkligen är super sugen på oboy,så då åkte min snälla sambo iväg på affären och köpte oboy :)
Har nog den bästa sambo som man kan ha ja!
 
 
 
 

Trevlig fredag kväll

Åkte hem från mamma kring 19.00 tiden och sedan så ringde två kompisar som ville komma förbi och hälsa på :)
Robert han åkte iväg till en utav sina kompisar när vi kom hem från mamma,så att vi tjejer kunde få sitta och surra ifred:D
Så under kvällen har jag haft fin besök av madde och elin som jag gick gymnasiet med,jätte roligt att träffas och sitta och surra några timmar!
Har ju blivit så nu sedan jag blivit gravid att jag inte riktigt orkat umgås med folk eftersom att jag mådde så dåligt i början av graviditen och sedan blev jag så himla trött och orkeslös efter det så åkte vi ju iväg till thailand i tre veckor.
Så det är först nu som energin har kommit tillbaka,så nu får jag ta igen tid med vänner som har blivit lite åsidosatt.
 
Är jätte glad över att dem kom och hälsa på en sväng,har verkligen haft en riktigt trevlig kväll med gott sällskap!
Nu ska jag kika på nån serie och sedan så ska jag ta och gå och lägga mig,börjar bli lite små trött.
Tänkte visa lite kläder som jag tog med från mamma som jag och mina syskon har haft och som även vår lille pojke kommer få ha:)
 
Hoppas ni haft en fin fredag
kram kram
 

Name it

Tyckte att dem här två bodysarna var så himla söt lite små fulsöta var dem :D
 

Hemma hos mamma

Är fortfarande kvar hemma hos min mamma,jag bjöd in mig själv på middag för mamma gör alltid så himla god mat:) Så idag skulle hon göra kyckling och ris och nån gosås mums mums!
Har även varit upp på vinden här hos mamma och tagit ner lite lådor med bebiskläder som jag och mina syskon har haft,så ikväll så får jag och robert gå igenom lite grann och kika vad vi vill ha :)
Så får visa upp lite kläder sedan hihi :)
 
Nu ska jag ta och hjälpa mamma och mormor med maten!
Får uppdatera lite senare när jag kommer hem.
 
kram kram

Newbie

Igår när vi fick reda på att vi väntar en liten pojke så kunde inte shopping fingrarna hålla sig borta från bebiskläderna:)
Roberts mamma hade köpt den randiga jumpsuiten och fjäderbodyn och jag och robert köpte bodyn med stjärnor och dem små söta byxorna och allt är i storlek 50 och från märket newbie som finns på kapphal!
 
 

4e januari

Godmorgon på er :)
Har sovit super duper bra inatt,så jäkla skönt för omväxlingsskull!
Nu sitter jag som vanligt i soffan och käkar frukost framför tvn och kikar på desperate housewives,åhh jag bara älskar den serien.Tror bestämt att jag ska börja kika om på den från början hehe jag kan få sånna ryck ibland :D
 
ska ta och börja klä på mig nart och göra mig klar,för mammsen kommer och plockar upp mig,ska åka och vara hemma hos henne nu på dagen tills robert slutar.Tycker att det blir så långtråkigt ibland att bara vara själv.
Ska försäka uppdatera lite då och då :)
 
 

Trött som en tok

Är helt slut i kroppen och i knoppen efter dagen hihi svävar fortfarande på moln över att fått se vår lille pojke sprattla runt inne i magen <3
Blev jätte sugen på spagetti och ketchup så älskling gjorde i ordning det till mig och nu sitter jag i soffan och håller verkligen på att somna hehe så blir inget långt kvällsinlägg idag:D
Ska ta och borsta tänderna nu och sedan så ska jag gå och lägga mig,imorgon ska jag ta lång sovmorgon och bara njuta av att jag ska bli mamma till en underbar liten son :)
 
Hoppas ni haft en bra dag hihi min har varit helt magisk!!
kram kram och godnatt på er
 

3 söta bodys

Här är tre söta 3 bodysar som är av märket H.J.O.R.T.H copenhagen
Tycker verkligen att dem är otroligt fina så dessa kommer jag nog inhandla,iallafall någon utav dem :)

Fint Babygym

Idag kommer jag att sväva på moln hela dagen,är så otroligt lycklig <3
Vill bara åka iväg och handla en massa till vår lillepojke,men får vänta tills Robert slutar jobbet.
Har iallafall hittat ett babygym som jag skulle vilja ha och inte så farligt dyrt var det heller,ska nog ta och klicka hem det lite senare :)
Jag och robert är inte så jätte förtjust i starka färger utan jag gillar mycket vitt,beiget,grått och ljusbrunt lite jordiga färger,så det här babygymmet faller mig i smaken!
 
 
 
 
 
 
 

RutinUltraljud

Imorse vaknade jag super tidigt och var så sjukt förväntansfull och nyfiken :)07.45 så satt vi i väntrummet på sjukhuset och väntade tills klockan skulle bli 08.00!

Jag måste säga att det är nått av det häftigaste jag upplevt <3
Man såg verkligen allt,bm visade fötter,fingrar,hjärta,navelsträng,huvud,ryggrad ja verkligen allting.
Hon mätte och kollade så att allt var bra och allt såg normalt ut och det var det viktigaste!
Sedan så frågade jag om hon kunde se vad det var för kön på våran lille därinne i magen och då kikade hon lite grann och sedan så sa hon att hon med 90 procents chans kunde säga att det var en liten POJKE :D
Så min magkänsla hade rätt hihi är världens lyckligaste idag!
Sedan efter att hon kollat allt så skulle hon försöka ta några bra bilder på vår lille pojke hehe men det var inte det lättaste då han inte ville ligga still,utan han sparkade och sprattlade och hade händerna uppe i ansiktet hela tiden.
Blev även tillbakaflyttad 3 dagar så istället för den 3ejuni så är bf beräknad till den 6e juni på Sveriges nationaldag :) Så istället för att byta vecka på tisdagar som jag gjort tidigare så kommer jag att byta vecka på fredagar!
Vi köpte även med oss 4 bilder och en av bilderna blev jätte bra :)
 
Här är vår lilla Pojke <3
 

Ultraljud imorgon

Nu ska jag ta och gå och sova,imorgon är det en spännande dag för då ska vi äntligen på Rutinultraljudet och få se vår lille bebis för första gången!
Jag är så nyfiken och förväntansfull på vem den lille där inne i magen är och jag kommer nog fälla en tår eller två imorgon av ren lycka :)
Klockan 08.00 har vi tid på ultraljud så jag ska försöka uppdatera så fort som möjligt efteråt,får se om jag hinner uppdatera nått innan vi åker iväg.
 
Hoppas ni haft en bra dag :)
kram och sovgott

Pumpkin

Det Kommer att bli mycket inspirations bilder på bebissaker som jag gillar här på bloggen framöver hoppas att ni bara tycker att det är roligt att kolla på :)
Här kommer lite saker från Pumpkin som jag tycker är otroligt söta,hihi älskar verkligen små ugglorna!!
 

En riktig Slödag

Blev en massa fika och surr hos min morbror där min släkt var,super trevligt!
Mormor och morfar hade även tagit med sig en gryta som jag skulle få,så nu kan jag äntligen testa på att göra kallops och annat smaskit nån dag när jag har ork och lust!
Nu är jag och milo hemma igen och nu har jag gjort iordning lite sen lunch.Det fick bli pasta soppan och rostade mackor,var gott men soppan är då godast att äta när man precis gjort den.Nu när den varit fryst så blev det mer som ravioli typ haha men det viktigaste är ju att det var gott :D
 
Känner mig fortfarande lite halvtrött eftersom att jag inte sov någe bra natten som var,så jag ska nog ta och hoppa i i duschen och sedan mysa ner mig i soffan och titta på tills robert kommer hem från jobbet.
Måste komma på vad vi ska äta till middag också,har inte orkat tagit fram något så vi får väl se om det blir nå köpemat idag,annars så får robert laga midddag för jag kommer inte orka idag känner jag.
Ibland så får man ha riktiga latdagar då man inte gör nånting alls och idag är det min dag :D
 
 
 
 
 

Name it

Eftersom att jag är så säker på att jag väntar en liten pojke så blir det lätt att jag fastnar på pojkbabykläderna när jag kikar runt på kläder. hehe Men imorgon får vi ju som sagt veta om det är en liten pojke eller flicka såvida den lille där inne vill visa oss :D
Kommer att bli så full i skratt om det skulle visa sig att det skulle vara en lite flicka för både min och roberts släkt är stensäker på att det är en liten flicka.Det är bara jag och min morfar som tror att det är en liten pojke :) Jag kommer självklart att bli lika glad över om det är en pojke eller flicka ,den här lilla i magen är så efterlängtad och kommer att bli så älskad <3
 
Men här kommer ett plagg från Name it som jag gillar!
 

2a Januari

 
Sitter som vanligt och äter frukost och kikar på tv,såg att det var mastercef australien på tv så nu sitter jag här fastklistrad. Hehe jag älskar verkligen att titta på ALLA matprogram tycker att det ger både inspiration men sedan så tycker jag det är roligt att se roliga tävlingar och se hur svårt vissa saker verkligen är att göra :)
 
HAr haft en riktogt dålig natt för jag kunde verkligen inte sova,hittade inget bra sovläge och när jag väl gjort det så blev jag kissnödig och så där har det hållit på hela natten.
Men tog en liten sovtimme här i soffan nu innan frukosten :)
SKulle ju egentligen gått till tvättstugan idag men det tar jag någon annan dag för jag har inte ork till det idag då jag inte sovit nått!
Istället så ska jag gå över till min morbror som bor ett hus härifrån och fira honom och min kusin för dem fyllde båda år på nyårsaftonen,så jag lär ju bli där ett bra tag sedan.
Sedan så har jag inte nå mer inplanerat idag hihi längtar bara till morgondagen då vi ska på Ultraljudet <3

Tisdagkväll

Fick bli hemgjorda hamburgare till middag idag,varit lite småsugen på det i några dagar nu hehe men när jag väl åt det så var det inte lika gott som jag tänkte mig :D
Det är knepigt det här med suget efter viss mat nu när man är garvid och sedan när man väl äter det så smakar det inte som man tänkte sig.Hehe men lite små roligt är det allt.
 
Nu ska vi ha myskväll här hemma med lite morötter och dipp och även lite jordgubbar som jag har köpt,sedan visas det s mycket filmer på tv idag så vi lär nog bara mysa ner oss under en filt i soffan jag robert,milo och bebben i magen <3

Imorgon blir det tvättstugan hela dagen för min del medans robert är på jobbet.
Har sagt det förr men säger det igen,Är det nått jag verkligen verkligen inte tycker om så är det att tvätta.Skulle kunna betala för att nån kommer och tvättar och viker min tvätt. Haha nerå men jag gillar det verkligen inte,tycker att det är så himla tråkigt! Nån annan som känner som jag ??
 
Hoppas ni haft en bra dag och sov så gott sedan.
kram kram

Hust & Claire

Satt och kikade runt lite grann på bebiskläder och då hittade jag märket Hust & Claire!
Dem har så sjukt fina barnkläder som verkligen faller mig i smaken :)
Så det kommer nog bli en massa som kommer att inhandlas från Hust & Claire!!
 
 
 
 

Vecka 19 (18+0)

Idag gick jag in i en ny vecka också :)
Den här senaste veckan har det hänt så himla mycket med kroppen,magen har börjat synas,brösten har växt mycket mer och det bästa är att jag känt lillen där inne i magen.
Jag har mycket bra matlust nu och jag har kommit in i en fas där jag vill fixa och dona här hemma,rensa lådor och garderober för att göra plats för alla saker som ska inhandlas till lillen!
Har även märkt nu att midjan på mig är borta och att jag gått upp 2 kilo sedan jag fick reda på att jag väntar barn,hehe ja mer lät man ju gå upp :D
Är jätte förväntansfull inför ultraljudet som vi ska på nu på torsdag och det ska bli så otroligt spännande!
Men ibland när jag ligger och tänker på graviditet och lillen i magen så kommer det ibland små vindar med orolighet att tex om nått skulle vara på tok eller tänk om nått går fel.
Jag blir så arg på mig själv för att jag har sånna tankar ibland,men därför ska det också bli skönt att få gå på ul och höra att allt är bra.
 
 
Här kommer en bild på mig och magen från slutet av vecka 18.

1a Januari

Ja då var det ännu ett nytt år och det här kommer bli det absolut bästa året för det är då lillen kommer<3
Tycker verkligen att åren går så jäkla fort,känns som att året 2012 bara flög förbi!
Tog en lång sovmorgon här hemma och sedan blev det lite frulle och efter det blev jag tvungen att åka och hämta robert för han kunde inte fixa någon annan skjuts hem.
Ska sätta mig neri soffan och ta det lugnt nu ett tag och lite senare så ska jag åka och hämta lilla milo som har varit hos t och u nu under nyår.
 
Känner mig väldigt slö och osocial idag så vi får se hur mycket jag uppdaterar bloggen.
Men jag hoppas verkligen att ni hade det trevlig igår och åt en massa gott!
Kram på er
 
Bjuder på en bild på Lilla Milo
 
 
 

Gott nytt år!!

Gott nytt år på er och hoppas att ni har eller har haft en trevlig kväll!
Jag har haft det jätte bra hos våra bekanta med trevligt sällskap och otroligt god mat.
Nu efter tolvslaget så blev det lite små tjafs med robert så jag valde att åka hem och sova hemma istället.
Han får åka hem imorgon från våra kompisar när han nyktrat till.
Men nu är jag hemma och har krypit ner under täcket och ska snart sova,men jag ville kika in här på bloggen och skriva gott nytt år innan jag somnar :)
Imorgon blir det nog en bra lång sovmorgon och sedan tänkte jag åka hem till mamma.
Här kommer vår nyårsmiddag i bilder,orkade inte ta några bilder med systemkameran så det fick duga med Iphone:)
Förrätt blev det brushetta och vitlöksfyllda champinjoner,varmrätt blev oxfilé,potatisros,sallad och sås och sist men inte minst vitvaniljpannacotta med hallon och jordgubbar. Allting var så sjukt gott :D
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus